Српска верзија

Наши акционари


OAO "GAZPROM"
JP "SRBIJAGAS"
Centrex Europe Energy & Gas AG

Вести

 

  ●  31.12.2015.год. Новогодишни концерт у Београду.

Од првих почетака до данашњих дана, већ скоро пет година, омладинска филхармонија „Наиссус“ наступа под покровитељством Југоросгаз а.д. Филхармонија окупља младе музичаре из целе Србије, старости од 16 до 29 година, који долазе из 18 градова – Ниша, Београда, Крагујевца, Лесковца, Краљева, Новог Сада, Суботице, Јагодине, Алексинца и др. Филхармонија је током свога рада постигла запажене резултате на различитим међународним такмичењима – два пута је освојила прво место на европским фестивалима у Прагу 2012. године и у Братислави 2014. године.

У част новогодишњих празника, Југоросгаз и филхармонија „Наиссус“ поклонили су Београђанима и гостима Београда необичан поклон. Уочи Нове године, 30. и 31. јануара у пешачкој зони историјског центра Београда, у улици Кнеза Михаила, дувачки квинтет је пред пролазницима извео низ класичних и популарних мелодија.

Жеља нам је да ово празнично расположење које су нам подарили музичари траје дуго, а да ови необични концерти остану у трајном сећању поштовалаца музике, на фотографијама и видео-снимцима.

 

           

Архива:   1   2      4    5