Српска верзија

Наши акционари


OAO "GAZPROM"
JP "SRBIJAGAS"
Centrex Europe Energy & Gas AG

Вести

 

  ●  30.07.2012.год. У градској кући Ниша одржан је састанак Градоначелника Ниша г-дина Зорана Перишића и генералног директора Југоросгаз а.д. г-дина Владимира Колдина.

 

Г-дин Колдин је честитао г-дину Перишићу на избору за Градоначелника Ниша и пожелео му успеха у раду, нагласивши узајамно разумевање и добру сарадњу са градским службама претходног сазива, и изразио наду да ће се конструктивна сарадња наставити и у наредном периоду.         

           

Захваливши се на честиткама, г-дин Перишић се осврнуо на постојеће потешкоће, које се односе на дуговање градске топлане у висини 586 милиона динара и изразио спремност да се ово питање реши пре почетка нове грејне сезоне, чиме се објашњава и присуство састанку директора топлане и руководилаца градских служби. Стране су се договориле да одрже састанак радне групе у септембру ове године.

На састанку је било речи и о наставку гасификације Ниша, пре свега индустријске зоне. По речима г-дина Колдина, Југоросгаз а.д. је до сада уложио у гасификацију Ниша око 16 милиона УСД и спреман је да и надаље подржава иницијативе градских власти и учествује у свим економски оправданим пројектима.

 

            Вести на интернет презентацији Града Ниша:  http://www.ni.rs/index.php?section=news&subsection=show_news_details&news_id=1599&category_id=8  

            Информација на ТВ и у штампи:

 

 

·        

·        

 

           

Архива:   1   2      4    5