Српска верзија

Наши акционари


OAO "GAZPROM"
JP "SRBIJAGAS"
Centrex Europe Energy & Gas AG

Вести

 

  ●  20.09.2011.год. Поводом јубиларних наступа руског државног „Кубанског козачког хора“, посвећених двестотој годишњици постојања хора, а који ће бити одржани крајем октобра месеца, у „Сава центру“ одржана је Конференција за штампу.

          На питања новинара одговарали су Директор «Кубанског козачког хора» господин Арефјев А.Е., његова екселенција Амбасадор Руске Федерације у Србији господин Конузин А.В., Извршни директор «Југоросгаз» а.д. господин Колдин В.В. и Директор Агенције «Профајл», која је организатор гостовања хора у Србији, господин М. Ристић.

          У коментарима је подвучено да наступ хора за Србију не представља само културни, већ и духовни догађај, који помаже зближавању народа Русије и Србије.

          «Југоросгаз» а.д. је са задовољством подржало идеју за одржавање оваквих концерата у Србији и постало једним од покровитеља концерата у Београду и Новом Саду.

          У Јужној Србији – региону, кога «Југоросгаз» а.д. гасификује и снабдева природним гасом, Компанија «Југоросгаз» је генерални покровитељ концерта у Нишу, који ће бити одржан 22. октобра у Концертној сали «Чаир». Овде треба посебно подвући свесрдну подршку и помоћ у организацији концерта градских власти у Нишу.

  

 

           

Архива:   1   2      4    5